GJYKATA E SHKODRES LIRON DY INSPEKTORET E BASHKISE

Gjykata e Rrethit Shkoder ka liruar inspektoret e Tatimeve ne Bashkine Shkoder Bledar Plori dhe Isa Mandia te cilet akuzohen per

PUBLICITET

“Shperdorim detyre” “korrupsion pasiv i personave qe ushtrojne funksione publike” dhe “Fshehja e te ardhurave”.Ata jane liruar kundrejt Garancise Pasurore.Nderkohe ne kerkim vazhdon te jete Denis Hoxha me detyre inspektor ne Drejtorine e Tatimeve Bashkia Shkoder.

Inspektoret e Bashkise kishin favorizuar nje hotel ne plazhin e Velipojes duke mos deklaruar numrin e sakte te dhomave

PUBLICITET