Gjendet një trup i pajetë në det.

Një ku fomë është gjetur e mbytur në detin e Durrësit rreth orës 6 e 30 të mëngjesit. Burime bëjnë me dije se trupi i pa jetë është gjetur rreth 8. 5 milje larg bregut të plazhit të Durrësit në drejtim të Bishtpallës. Ku foma është gjetur nga peshkarexha Primo teksa kthehej nga gjuetia e peshkut. Pasi kanë pikasur kufomën personat që ishin në peshkarexhë e kanë marrë dhe e kanë nxjerrë në breg. Ndërkohë që pritet të bëhet ekspertiza mjeko ligjore për të përcaktuar identitetin dhe shkaqet e vdekjes. Deri më tani nuk është bërë i mundur identifikimi, seksi apo mosha e vi ktimës për shkak të dekompozimit dhe përzierjes me mbeturina bimore.

PUBLICITET