Gazetares i ndodh e papritura gjatë transmetimit live, ajo mëson se…

Një gazetare është diagnostikuar me kancer gjiri ndërkohë që po bënte për herë të parë mamografinë dhe i gjithë momenti po transmetohej drejtpërdrejtë në televizion. 41 vjeçarja Ali Meyer dukej e relaksuar dhe e lumtur ndërkohë që po ndante me teleshikuesit përgatitjet për një kontroll rutinë, siç ajo e mendonte, por që në fakt rezultoi një moment shokues për të.

PUBLICITET

Kjo ishte tronditëse, mendova se po përcillja mesazh për gratë e tjera, ndërkohë që zbulova se jam vetë vi ktimë e kësaj sëmundjeje, tha ajo. Ali u diagnostikua me kancer gjiri joinvaziv në gjirin e djathtë, një nga llojet më të mbijetueshme të kësaj sëmundjeje.

PUBLICITET