Elvis Naçi gjen fajtor për zjarret në Australi: Është

Elvis Naçi ka gjetur fajtorin për zjarret në Australi. Ai thotë se fajin e ka skifteri që e cilëson një zog të shthurur dhe dembel dhe që profeti Muhamed thotë se duhet asgjësuar.

PUBLICITET

Sipas Naçit ngaqë është dembel skifteri iu vë flakën pyjeve për ta gjetur gati ushqimin. Naçi në një video të publikuar në faqen e vet thotë se kjo është provuar edhe nga shkencëtarët.

Nuk e dime nese edhe autoritetet australiane mendojne ketshu per sikfterin a besojne ata ne keto ide qe thote Naci. Permendim qe zjarret shkaktuan shume deme si dhe humbje jete.

PUBLICITET