Edhe Bes Kallaku po sjell një këngë këtë verë dhe gjejeni pak titullin e saj?

Nuk e dimë nëse po bën humor apo e ka seriozisht, por Bes Kallaku sapo paralajmëroi se do të sjellë një këngë të re këtë verë. Tipike siç ai di vetë,

PUBLICITET

kënga e re po xhirohet në një fushë të madhe ku duken disa dele nga pas dhe gjejeni pak titullin e këngës?

“Katunari gangsta”, çfarë tjetër?

PUBLICITET