Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë me dije se gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 304 persona të dyshuar me Koronvirus, prej nga janë raportuar 114 raste të reja.

PUBLICITET

 

Numri total i të infektuarve ka shkuar në 3.178. Që nga fillimi i pandemisë janë shënuar 58 viktima, ndërsa 1.824 pacientë e kanë fituar betejën me këtë sëmundje.

 

Rastet pozitive janë nga: komuna e Ferizajt 35 raste, komuna e Prishtinës 17 raste, komuna e Mitrovicës 9 raste, komuna e Pejës 9 raste, komuna e Vushtrrisë 9 raste, komuna e Prizrenit 8 raste, komuna e Gjakovës 7 raste, komuna e Rahovecit 5 raste, komuna e Gjilanit 4 raste, komuna e Vitisë 3 raste, komuna e Suharekës 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Hani i Elezit, Kaçanik, Kamenicë, Mamushë, Obiliq dhe Skenderaj.

PUBLICITET