Detajet të reja dalin nga shpërthimi i byrektores.

Detaje të reja kanë dalë në dritë nga shpërthimi në byrektoren sot në Yzberisht. Punëtorja e byrektores Ardiana Mesi ndodhet tek Trauma .

PUBLICITET

Ndërsa pronarja Klodiana Simeci tek Pavioni i Djegies ne QSUT. Bëhet e ditur se Ardiana Mesi është jashtë rre zikut për jetën megjithatë po vijon konsultat pasi ka lëndime ne pjesën e syrit.

Ndërkohë për Klodiana Simecin po kryhen te gjitha ekzaminimet e nevojshme. Ajo ka pësuar djegie në masën 20 deri ne 25 perqind të trupit dhe po mbahet nën kujdesin intensiv të mjekëve.

PUBLICITET