Dedikim më të bukur se ky i Jul Dedës për të ëmën në ditën e lindjes, nuk kishim parë

Duket sikur Jul Deda e merr cdo gjë me humor, por fotot e tij me familjen, dhe dedikimet që i bën njerëzve të dashur, tregojnë sesa i lidhur është aktori i humorit me ta dhe cfare rendesie te madhe kane ne jeten e tij.

PUBLICITET

Mesazhi që ai i ka bërë të ëmës në ditën e ditëlindjes, e përforcon edhe më shumë këtë gjë. Ai nuk ka ngurruar ta shprehë publikisht dashurinë që ka për nënën, dhe këtë e ka bërë fare thjesht, me vetëm pak rreshta.

I shoh syte e ty. Ata flasin dhe tregojne se ti Mam je miresia vete, je paqja, je deshira per te ndertuar familje, per te rritur jete. Gezuar diten e lindjes zemra ime Qofsh gjithmone e lumtur dhe e qeshur prane nesh. Te dua shume Mam. ka shkruar aktori.

Ndërsa përmes fotos së postuar, na tregoi edhe sa shumë i ngjan të ëmës.

PUBLICITET