Dashuria nuk njeh moshë. S’do ta besoni sa vite diferencë ka Gaz Paja nga bashkëshortja.

Fillimisht u zbulua se bjondja bukuroshe që i ka rrëmbyer zemrën yllit të “Portokalli” ështe me origjinë nga Dibra, ndërsa tani është zbuluar edhe një tjetër fakt: diferenca e madhe e moshës mes dyshes.
Aktori sipas informacioneve që rezultojnë në Internet ka lindur më 27 Shtator të 1978-ës, kështu këtë për pak muaj pritet të mbush 41 vjeç.

Nga ana tjetër Ira, tashmë bashkëshortja e tij, sipas të dhënave që mund të mblidhen nga Instagrami i saj rezulton se në Dhjetor të 2016-ës është diplomuar në Universitetin Aleksandër Moisiu Durrës, e kështu mosha e saj eshtë tek 25-26 vjeç.

Pra Gazi dhe Ira vërtetojnë dhe njëherë shprehjen se dashuria nuk njeh moshë sepse mes tyre ka një diferencë prej më shumë se 15 vite.

PUBLICITET