Çdo gjë perfekte për Rudina Hajdarin përveç makinës, e çon ‘zhul’ në Kuvend (Foto)

Nuk është më ajo deputetja e re në moshë dhe karrierë dhe si pasojë edhe pak e ndrojtur ashtu siç ne e kemi parë në fillimet e saj. Tashmë zonja Rudina Hajdari duket se ka fituar konfidencë dhe vetëbesim dhe kjo tregohet jo vetëm në fjalimet e saj.

PUBLICITET

Të cilat janë edhe pa letër në disa raste ose në studiot televizive por edhe në mënyrën sesi vishet. Me kujdes dhe me kombinimet përkatëse zonja Hajdari duket perfekt sa herë vjen në Parlament.

Por kësaj here paparazzi vuri re një detaj i cili nuk ka të bëjë me deputeten por me makinën e saj. Ajo është totalisht e pisët dhe pa dyshim që në këtë rast fajin e ka shoferi dhe jo zonja Hajdari.

PUBLICITET