Google, kohët e fundit gjithmonë ka qenë e angzhuar në lidhje me ruajtjen e sigurisë në internet duke lëshuar tre mjete të reja që u japin përdoruesve mundësinë për të kontrolluar të dhënat që ata ndajnë kur përdorin Google Maps, YouTube dhe Google Assistant.   Kjo është se si arrin modalitetin...
Vetëm pak ditë më parë kompania Apple prezantoi modelet më të reja të Iphone, iphone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max. Gjithçka është e përmirësuar në modelet e reja duke filluar që nga ekrani, procesorët, bateri më jetëgjatë, si dhe tre kamera të reja. Ndonëse pritej që...
Pajisja GoPro është një prej alternativave më të preferuara për t’i ruajtur kujtimet të cilët ju i krijoni – direkt nga aksioni. Ekzistojnë disa arsye pse duhet të pajiseni me kamerën më të avancuar dhe e cila njihet ndryshe si GoPro.   Së fundmi GoPro vjen në versionin më të ri Hero...
Nga tani e tutje, kur jeni të zemëruar, mund ta keni gadgetin i cili do ta njohë gjendjen tuaj dhe t’ju informojë në lidhje me atë se kur ju duhet më së paku. Natyrisht, bëhet fjalë për një karikim humoristik, por kjo pajisje e ardhshme është vërtet e pazakontë. Në ditët...
Vitet e fundit rrjetet sociale janë kthyer në një virus përdorimi për të gjithë të rinjtë. Së fundmi një tjetër aplikacion ka dalë në përdorim që duket që ka marrë vëmendjen edhe të Instagramit dhe Snapchat. Sensor Tower e ka bërë një hulumtim lidhur me aplikacionet më të popullarizuara, që janë...
Kompjuterët, smartfonët, televizorët apo qoftë dhe tabletat që nuk i përdorni më, në fakt janë “miniera” ari. Madje ato janë më të pasura se minierat natyrore, pasi nëse në këto të fundit një ton gurësh ka mesatarisht 50 gram ar, në një ton mbetjesh elektronike ka të paktën 100...
Instagram së fundmi ka prezantuar në heshtje një aftësi të re që lejon përdoruesit të shtojnë tekstet kur ata ndajnë këngët në Storiet e tyre, duke përdorur ‘sticker’ muzikor. Kjo është një veçori e cila varet nga disponueshmëria e tekstit për një këngë të veçantë të zgjedhur nga përdoruesi. Përveç kësaj,...
Google po blen ‘Looker’ një softuer i inteligjencës së biznesit dhe një platformë e madhe e analitikës së të dhënave që ju ndihmon të shqyrtoni, analizoni dhe shpërndani analiza të biznesit në kohë reale me lehtësi. Looker do të bashkohet me Google Cloud sapo blerja të jetë e plotë, tha...
Adobe Photoshop për iPad është planifikuar të jetë gati për publikim këtë vit, ndërsa kompania tani është duke bere disa teste me aplikacione për version beta. Disa abonentë të Creative Cloud morën email ku u ftuan të regjistroheshin për programin beta përmes një faqeje regjistrimi. Photoshop për iPad do te...
Dy krijues të aplikacioneve “Pure Sweat Basketball” dhe bashkëthemelues i “Lil ‘Baby Names” kanë paraqitur një padi në gjykatën Federale të San Jose të martën ku akuzojnë Apple për shkatërrim të konkurrencës duke abuzuar me App Store. “Që nga fillimi, Apple arriti fuqi monopole në tregun amerikan për sistemin iOS...