Gratë mbyllen me ditë në shtëpi, tollin petët e bakllavës e byrekut, pastrojnë shtëpinë me themel, mëngjesin e 31 dhjetorit izolohen në kuzhinë që herët që darka e fundit e vitit të jetë e bollshme dhe e bukur. Por këto nuk janë të vetmet gjëra që shqiptarët kanë zakon...
Jo të gjithë çiftet e kuptojnë se përpjekja nga të dy partnerët është e nevojshme për vazhdimin e një marrëdhënieje Një studim nga Slater dhe Gordon Laëyers identifikoi se cili vit i martesës është më i lumtur dhe që është më i vështiri.   Viti i tretë  i martesës: Ekziston një teori se...
Dashi Mos lejoni që komenti i keq i dikujt të të mbajë larg nga ata. Përkundrazi, bëhuni tepër i mirë. Respektojini ata më shumë sesa të kanë respektuar. Vritini ata me mirësi. Luftoni me pjekuri për t’i treguar të vërtetën atyre. Qetësia dhe mençuria juaj janë arma më e fortë...
Dashi Do të ketë një ndikim të favorshëm të yjeve në fushën e ndjenjave por edhe në atë profesionale. Do të përfshiheni në një periudhë mjaft pozitive në raport me javët e kaluara. Demi Fusha e ndjenjave dhe takimet e reja, do të jenë mjaft të favorshme gjatë kësaj të enjteje. Nga...
Shigjetari   Zakonisht jeni ju ai që papritur mbyllni historitë dhe shkaktoni vuajtje në dashuri. Por në fillim të vitit 2020 mund të përjetoni ato ndjesi që kanë provuar ish-partnerët tuaj kur mbyllet një histori që funksionon potencialisht. Jeni gjithmonë të vëmendshëm ndaj atyre që hyjnë në jetën tuaj, por pas disa...
PESHORJA Këto kohë po lexojmë aq fjalë të mira për Peshoren. Gruaja Peshore nxjerr vetëm mjaltë nga goja, karakterizohet nga një harmoni dhe sens i të drejtës që do t’ia kishte zili kushdo. Di të japë shumë dashuri, është mirëkuptuese, ngacmuese kur duhet dhe me këmbë në tokë. E çfarë...
Dashi Ju presin ditë të rëndësishme deri në përfundim të muajit. Gjatë kësaj periudhe do të merrni seriozisht çdo gjë. Megjithatë do të ketë sërish një problem me të cilin duhet të përballeni. Nëse ka një rrugëtim që kërkon shumë punë, mos insistoni. Nga pikëpamja emocionale do të përjetoni ditë...
Gratë tradhtojnë për arsye emocionale Kur gratë tradhtojnë është e thjeshtë të supozosh që ato arritën deri këtu pasi kanë probleme me lidhjen e tyre dhe dikush tjetër i bëri të binin në dashuri Kjo nuk është gjithnjë e vërtetë. Tradhtia është emocionuese si për burrat ashtu dhe gratë, si fizikisht...
Thuhet se pasi bëhesh bëhesh nënë jeta e një gruaje ndryshon totalisht. Sipas një studimi gratë shqiptare janë renditur në vendin e parë për kujdesin që tregojnë për fëmijët e tyre Në ‘Anketën e Cilësisë së Jetës’ të realizuar para disa muajsh nga Komisioni Europian, 84 përqind e grave shqiptare...
Kemi dhe shumë raste kur çiftet nuk e pranojnë ndarjen dhe mbeten miq, me njëri tjetrin. Sipas psikologëve, të qëndruarit mik me ishin pas ndajres nuk është një ide e mirë. Pse? Për këto arsye. Nuk mund të fikni papritur ndjenjat Personat që mbeten miq me ish-at e tyre, zakonisht nuk...