Kur je në të 30-tat ose në fillim të 40-ve dhe nuk të vjen cikli menstrual, arsyeja që të vjen ndërmend është vetëm një: shtatzënia. Cila është gjendja që me siguri nuk të shkon ndërmend? Menopauza e hershme. Shumë gra kalojnë në menopauzë mes grupmoshave 40 deri 58 vjeç....
Ditëve gri të dimrit po i vjen fundi dhe era e pranverës ndihet në ajër. Parqet mbushen me lule dhe dielli vjen për të qëndruar gjatë. A sështë marsi muaji perfekt për tu bërë mama? Jo vetëm kaq por bebet e lindura në këtë muaj janë të veçantë për...
Të apasionuarit pas lojërave nuk kanë më nevojë të ngrihen nga krevati. Një firmë japoneze po shet një shtrat lojërash, ku ke mundësi të mbash kufje, snacks, pije, talbetë, madje edhe tastiera dhe laptopë. Tani ata që rrinë gjithë ditën para ekranit të fiksuar pas lojërave nuk do të...
U bë kohë që nuk kam shkruar për jetën në Shqipëri. Më poshtë kam renditur, me pak ironi, disa nga zakonet dashamirëse të shqiptarëve. 1—Gjithmonë merr një shqiptar me vete nëse do të mbarosh punë në zyrat e shtetit, të zgjidhësh ndonjë problem ligjor, ose kur shkon në postë. Edhe...
Të dashur, energjikë dhe të guximshëm, janë këto disa prej karakteristikave që i bëjnë të lindurit në mars të dallohen nga të lindurit në muajt e tjerë të vitit. E duke qenë se kemi zyrtarisht në muajin e tyre, muajin e shpresës dhe rilindjes, Living ju zbulon në rreshtat...
Në këtë artikull do ju tregojmë se kush janë ato gjëra që ju plakin, duke përjashtuar ato që i dimë të gjithë: dieta e varfër dhe rrezet e tepërta të diellit. Po flasim për takimin e manikyrit dhe gjëra të tjera si kjo, të cilat ju ftojmë t’i lexoni...
Lënia e telefonit në karikim, sidomos gjatë natës është një zakon i keq që duhet të eliminohet sa më shpejt të jetë e mundur sepse mund të jetë shumë e rrezikshme. Përveç shkatërrimit të baterisë përgjithmonë, mund të shkaktojë dëme serioze në shëndet. Shumë zjarrfikës nga e gjithë bota...
Zvicra është zyrtarisht vendi më i shtrenjtë në botë për të jetuar, thuhet në një raport të revistës CEOWORLD. Pas saj renditet Norvegjia, e pasuar nga: Islanda, Japonia, Danimarka, Bahamas, Luksemburgu, Izraeli, Singapori dhe Koreja e Jugut. Revista CEOWORLD e bazon vlerësimin e saj në disa shpenzime për jetesën,...
Limoni mund të cilësohet si fruti më e mirë. Të mirat që ai përmban për kujdesin ndaj shëndetit dhe pamjes nuk kanë të krahasuar me asnjë ilaç në botë. Më poshtë ju njohim me 10 dobi shëndetsore që kemi falë përdorimit të limonit. Tretja: Përziej disa prerje limoni me...
Ndërsa është normale të shqetësohesh për një ngjarje të rëndësishme ose një ndryshim jetësor, rreth 40 milionë amerikanë jetojnë me një çrregullim ankthi, që është më shumë sesa shqetësimi i rastit ose frika. Çrregullimet e ankthit mund të variojnë nga një ndryshim i përgjithësuar i tij (GAD), i cili...