Ai është kryetari i familjes më të madhe në botë dhe thotë se është i bekuar që ka 30 gra. Ziona Chana ka 94 fëmijë, 14 nuse dhe 33 nipër e mbesa. Familja e madhe jetojnë në një shtëpi me 4 kate që ka 100 dhoma në kodrat e fshatit Baktëang...
Një pasagjere ka shkuar në ekstrem për të shmangur pagesën ekstra për bagazhe duke veshur kështu rreth 2.5 kilogramë të rrobave të saj. Gel Rodriguez, nga Filipinet, kishte vendosur të veshte 2.5 kilogramë me rroba të saja pasi që pesha e bagazheve të saja e kaloi numrin e lejuar. Udhëtarja u...
Të gjithëve na ndodh që kur jemi duke udhëtuar me makinë të karikojmë telefonin brenda mjetit me të cilin jemi duke udhëtuar. Por nuk e kemi ditur që ky është një veprim mjaft i gabuar. Sipas ekspertëve karikimi i Phone gjatë udhëtimit tuaj mund të jetë një gabim i madh....
Mënyra se si përqafon mund të zbulojë shumë për marrëdhënien tënde. A Ky konsiderohet si një përqafim miqësie dhe nëse ti përqafon kështu e ke të vështirë ta hapësh zemrën tënde dhe nuk e bën me këdo. Je një person i kujdesshëm kur dashuron dhe u kushton shumë vëmendje edhe gjërave...
Një grua 45 vjeçare është bërë edhe rasti i parë që deklarohet e vdekur dy herë nga dy spitale të ndryshme. Rasti i radhë vjen nga India, me gruan që shpallet e vdekur pas një rasti vërtetë të çuditshëm. Gruaja besohet se vuante nga një sëmundje e rëndë e quajtur...
Puzzle-t hapin mendjen tonë dhe na bëjnë të mendojmë ndryshe. Por ka disa gjëra që duken më të vështira për t’u zgjidhur, por në fakt s’janë. Kali i fshehur në këtë imazh është një shembull i mirë. Shumë njerëz nuk e shohin dot, por është tamam para syve tanë. Në...
Jo të gjitha marrëdhëniet zgjasin përgjithmonë. Ndonjëherë një çift ia del të shkojë në altar. Ata mund ta bëjnë të funksionojë për disa vite. Ndoshta mund të kenë edhe fëmijë, por herët ose vonë, për çudinë e askujt, e gjejnë veten përpara një gjykatësi, duke kërkuar divorcin. Megjithatë para se...
Çdo gjë e trashëgojmë nga prindërit, duke filluar nga sjellja e deri tek inteligjenca. Megjithëse gjenetika është diçka komplekse, hulumtimet kanë treguar se disa trajta të caktuara i trashëgojmë vetëm nga nëna. Inteligjencën Një anketim me mbi 12,000 njerëz mes moshave 14 dhe 22 vjet ka zbuluar se cilët faktorë ndikojnë...
Shëndeti i secilit nga ne varet nga kushte të ndryshme, stina e vjeshtës ka një ndikim të rëndësishë me ecurinë që mund të ketë shëndeti ynë. Trupi dhe mendja e tyre pëson ndryshime që prekin duke nisur nga gjumi, dëshira seksuale dhe socializmi. Disa prej ndryshimeve janë të vogla...
Të kontrolloni telefonin e partneres, mund të jetë një veprim emocionues, mirëpo ndonjëherë mund të hasni probleme nëse ajo e kupton. Studimet tregojnë se 34% e grave dhe 62% e burrave i bërtasin partnerëve për shkak të kontrollit të telefonit. Dhe ky debat nuk ka të bëjë vetëm me xhelozinë. Mund...