Burri me lot në sy tregon si e la gruaja dhe i mori vajzën.

Shpëtim Çorollari ka bërë një rrëfim të pazakontë sot. Ai ka rrëfyer momentet më të vështira të jetës së tij raportet me bashkëshorten i kishte shumë të mira deri para disa muajve kur ajo hoqi dorë nga cdo lloj përgjegjësie.

PUBLICITET

Filluan debatet e konfliktet mes tyre ajo nuk punonte më thotë Shpëtimi dhe qëndronte me orë të tëra në rrjete sociale. Ai i kërkonte llogari ndërsa ajo shkoi dhe e denoncoi në polici madje ka kërkuar edhe urdhër mbrojtje.

Shpëtimi tregon se ajo e tradhëtonte derisa në datën 9 nëntor vendosi të largohej dhe mori me vete vetëm vajzën e vogël 4 vjecare dhe la pas djemte me te rritur.

Para se të largohej ka lënë një letër mbi tavolinë ku i shpjegonte arsyet pse po e linte dhe premtonte që do të kthehej e do të merrte edhe 2 djemtë.

Shpëtimi thotë se e ka dashur shumë të shoqen por ajo që e shqetëson më shumë janë fëmijët të cilët po e përjetojnë shumë keq largimin e saj.

E kanë parë në taksi në lagjen time taksixhiu është gjetur kush është dhe ky që e ka marrë është gjetur dhe ka kaluar doganën e Maqedonisë më pas në Kacanik të Kosovës. Si mund ta ketë kaluar me vajzën 4 vjeçe?

Taksistin e njoh si emër po se kam takuar se është nga Shkupi makina ka qenë e porositur nga ky person që ajo bashkëjetonte. Më thanë që duhet të shkosh në Prishtinë e ne nuk jemi kopetente me e marr atje dhe ta sjellim këtu,

PUBLICITET