Banesa përfshihet nga flakët, humbin jetën 4 fëmijë.

Katër fëmijë mbetën të vdekur si pasojë e një zjarri që përfshiu shtëpinë e tyre në Rumani mbrëmjen e djeshme. Prindërit i kishin lënë vetëm në shtëpi.

PUBLICITET

Vik timat ishin të moshave 6 muajshe deri në 6 vjeç ndërsa vëllai më i madh i tyre 14 vjeç arriti të shpëtojë me plagë të lehta. Sipas autoriteteve shkak i zjarrit është bërë soba me dru me të cilën ngroheshin.

Policia arrestoi prindërit nën akuzën e neglizhencës së fëmijëve. Fqinjët pranuan për autoritetet se ata shpeshherë i linin fëmijët vetëm dhe dilnin.

PUBLICITET