56 vjeçari: Gruaja më gënjeu nuk kishte…

Historia ime në ka sjellë ditën e sotme historinë e vështirë dhe të dhimbshme të një 56 vjeçari nga Mallakastra Albert Zykaj ka treguar se martesa e parë nuk shkoi ashtu si duhet.

PUBLICITET

Sepse gruaja e tij ndërroi jetë ata kishin dy fëmijë që sot janë njëri 27 dhe tjetri 24 vjeç. Pak pas ndarjes nga jeta të bashkëshortes ai nisi një tjetër lidhje që më vonë do i sillte atij probleme.

Alberti zbulon se partnerja e kishte gënjyer sepse nuk ishte martuar vetëm një herë pavarësisht kësaj lidhja vazhdoi dhe në jetë erdhi vogëlushja e tyre për të cilën 56 vjeçari nuk është i sigurt nëse mban mbiemrin e tij.

Më tha që kishte qenë një herë e martuar por më pas i zbërtheu të gjitha gjërat që skishte qenë vetëm një herë por kishte qenë 2 herë e martuar. Nuk e di tani ia kam vënë i dhashë emrin Albert por nuk e di cili Albert sepse unë e kam Albert Zykaj.

PUBLICITET