27 vjeçari që hapte profile fallco me emrin e ish të fejuarës.

Dihet botërisht që ndarjet nuk janë të thjeshta por kjo sdo të thotë që lëndimi ynë të cënojë jetën e personit tjetër. Diçka e tillë ka ndodhur me një 27 vjeçar nga Vlora i cili pas ndarjes nga e fejuara është kthyer në makth për vajzën.

PUBLICITET

Djali është ndaluar nga policia sepse akuzohej për përndjekje dhe përpjekje të prishjes së imazhit të vazjës. Prej kohësh ai hapte adresa fallco në rrjete sociale me emrin e ish të fejuarës me qëllim dëmtimin e imazhit të saj.

PUBLICITET