16 vjeçari shqiptar humb jetën teksa ishte në gjumë.

Një ngjarje tragjike ka ndodhur në një familje shqiptare që jetonte në Itali, në Roseto degli Abruzzi, një qytet në provincën e Teramos. Matteo Marku një djalë 16 vjeçar ka humbur jetën, ndërsa ishte gjumë. Nëna e tij e gjeti djalin të pa jetë në shtrat. Sipas medieve italiane, 16 vjeçari gëzonte shëndet të plotë.

PUBLICITET

Por mendohett se ajo që i ka marrë jetën ka qenë një arrest kardiak. Matteo kishte lindur në Itali nga prindër shqiptarë. Fatkeqësisht, sot ai nuk u ngrit për të shkuar në shkollë ashtu siç bënte çdo dite, zilja kishte rënë si çdo mëngjes, por Matteo nuk ishte zgjuar, nëna e tij mendoi se ai dëshironte të qëndronte dhe pak në shtrat.

Zgjohu,ke shkollë, e nxiste nëna, por nuk pa asnjë lëvizje të djalit ndaj u afrua dhe pa se Matteo ishte pa ndjenja dhe nuk po merrte frymë. Djali, nga autopsia që ka dalë nuk kishte asnjë problem shëndetësor, ai jetonte me nënën e tij, babanë një punëtor ndërtimi dhe motrën.

PUBLICITET