14 burra të pu shkatuar në familje, z bulohet historia e dhim bshme e ‘malësores’, e cilësuar si maturantja më e bukur e 2019-s (Foto)

Vajza që shihni në foto është Xhoi Fusha, 18-vjeçarja që është cilësuar si maturantja më e bukur për vitin 2019.

PUBLICITET

Fotot e saj janë publikuar masivisht në rrjetet sociale dhe maturanten e krahasojnë me yllin ndërkombëtar Bella Hadid.

Ajo eshte stermbesa e Bajraktarit te Shoshit, Lulash Gjeloshi, trungu i te cilit ne vitet e komunizmit u p ersekutu ne menyren me mi zore te mundshme duke i vr are e mas akruar 14 burra te konakut.

Familja e saj, sic shprehet i ati Arbeni, është familje me traditë të hershme, ku mbizotëron karakteri i fortë, zakoni i mirë i malesorit, dhe epja humane për të bërë mirë. Duke u futur në historinë e të parëve të saj, bajraktarit të famshëm të Shoshit, ndesh në historitë e një dere të madhe tipike e Malësive të Shqipërisë, ku dyert e mëdha e me prestigj nxirrnin prijësit më vital të krahinave.

Ndërkohë që pas 1944, mbi kullën e bajraktarit u lëshu me të gjithë ars enalin e vet propogandistik dhe ush tarak regjimi komunist, duke dë nuar me 101 vite burra të shtëpisë dhe mas akruar me push katim 14 meshkuj të shtëpisë pas një rezi stence epike.

PUBLICITET